Ons personeel Ook een beetje familie

Oos Kesbeke

Oos Kesbeke

Oos - Mag ik even onze mensen voorstellen?
De hele ploeg

De hele ploeg

De hele vertrouwde ploeg - Daarvan is er niet één die kan ontbreken. En dat doen ze dan ook niet. We doen bijna alles samen en kunnen altijd op elkaar rekenen.
Fenny

Fenny

Fenny - Onze telefoon-tijger. Met die hele lieve stem. Maar als het moet kan ze ook lief grommen. En ze goochelt met de administratie. Eitje.
Richard

Richard

Richard - Iedereen zegt Rich. Onze tweede telefoonstem en ook de spin in het bedrijfs-web. Regelt alles aan elkaar. En heel effectief.
Patrick

Patrick

Patrick - Onze creatieve (in de goede zin) en zeer oplettende boekhouder. Goud waard dus. Zeker als de 'flow wat minder cash' betekent. Kan het goed vinden met onze bankman.
Frans

Frans

Frans - Al honderd jaar een duizendpoot door ervaring. De man van Fenny en de spil in de fabriek. Over planning en productie hoef je hem niks meer te vertellen. Heeft voor alles een oplossing. De regelaar met een gouden hart.
Richard

Richard

Richard twee - Wat zou Frans moeten beginnen als Richard er niet was. Twee handen op één buik bij de productie. Wel met een eigen wil. Karaktertje, zeggen we maar.
Sjaak

Sjaak

Sjaak - Hij weet hoe je het magazijn op orde houdt. En dat doet-ie feilloos en snel. En met een lach en een snor. Heeft altijd een lekker kleurtje.
Erwin

Erwin

Erwin - King of the road. Z'n vrachtwagen is z'n tweede huiskamer. Logistiek zit logisch in z'n bloed. Lekker onderweg. En altijd op tijd waar die zijn moet.
Edwin

Edwin

Edwin - De onmisbare schakel in het magazijn. Zorgt dat alles staat waar 't moet staan. En kan het nog terugvinden ook. Houdt van z'n heftruck.
Dirk

Dirk

Dirk - Onbetwist onze heftruck-specialist. Een meester in intern transport. Houdt het hoofd koel. Ook in drukke tijden. Dat is wel zo praktisch.
Thierry

Thierry

Thierry - Zeg je 'vers' dan zeg je Thierry. Maakt al onze heerlijke versproducten. Dat heeft-ie in z'n vingers. Daar hoef je hem niks meer over leren.
Omar

Omar

Omar - Onze onmisbare spil meestal te vinden aan het eind van de pasteur al waar hij zorgt dat het eindproduct keurig op de pallets gestapeld wordt.