Kesbeke wint de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016

Tja… waar heb ik deze prestigieuze prijs aan te danken?

Ik vind dat die prijs in ons geval de Amsterdamse OnderneMINGSprijs zou moeten heten. Want ‘Kesbeke’, dat ben IK dus niet alleen. Dat zijn we sámen. We zijn een betrekkelijke kleine club, zeker als je het vergelijkt met de andere genomineerden. Ik bedoel maar… zonder jullie had dit nooit gekund!

De jury zegt over ons: “De prijs is een beloning voor de Amsterdamse betrokken ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap en aansluit bij het thema van 2016 “Building Better Business.” Mooi toch!

Ape-trots ben ik, we doen dit natuurlijk al een tijdje met z’n allen. We kennen elkaar door en door. Er valt wel eens een woordje, toch kun je zeggen dat we het allemaal in grote harmonie en door samenwerking voor mekaar krijgen. En dat levert dan weer prachtige producten op. We blijven groeien… steeds meer mensen vinden het lekker wat we maken. En daar doen we het allemaal voor!

De liefde en toewijding waarmee wij alle dagen ons werk doen zit echt in ons bloed. Verder is het natuurlijk ook fantastisch dat we werken met een hele diverse ploeg. Meer dan 20% van ons team heeft een beperking, die hebben het goed bij ons en dragen serieus bij aan ons succes. Dat vind ik nou écht tof. We hebben niet voor niks die MVO-certificering behaald.

We mogen terugkijken op een goed jaar. We hebben verrassende ‘zuurtjes’ bedacht en nieuwe machines aangeschaft. Dat kon allemaal en dat moest ook. Ik zeg het nog maar een keer… ik ben een trots en gelukkig mens… Vandaar dat ik jullie allemaal op deze manier daarvoor enorm bedank.

Oos Kesbeke