Ze heeft met haar partner het restaurant Da Vinci in Limburg. Restaurant Da Vinci is een culinair samenspel van details, passie en kunde. Natuurlijk spelen de gerechten van Margo hierin een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk. Maar Da Vinci is veel meer. Da Vinci is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit de speciale vinoteca van Petro. Da Vinci is onvergetelijk.
U wordt ontvangen in de aperitiefruimte. Samen in de stemming komen met een sprankelend glas champagne. Hier kijkt u uw ogen uit. Het trappenhuis naar de afterdinnerruimte, die u via de loopplank bereikt en waar u uitgezakt in een van de loungestoelen heerlijk kunt nakeuvelen. En wie naar beneden kijkt, ziet hoe in de gloednieuwe keuken het ene na het andere meesterwerk bereid wordt.
Recepten van Margo Reuten:
Filet américain met cornichons

- 4 El filet américain
- 40 Gram cornichons fijngesneden
- Koekje van ui
- Kwarteleitjes
- Knoflook cress en kaviaar
- Krokante chips
Werkwijze
Filet américain mengen met fijngesneden cornichons. Naar smaak toevoegen: peper, zout, druppel, gembervocht en vocht van de cornichons. Afmaken met een koekje van ui, gepocheerd kwarteleitje, knoflook cress en kaviaar.
TIP: Serveer met toastjes of krokante chips
Langoustine met mayonaise van zilverui

- 1 Pot zilveruitjes (4 el fijnsnijden) 2 El mayonaise
- 1 El crème fraîche
- 1 El yanté
- Noten-cress
- Langoustine
Werkwijze
Mayonaise-ingrediënten met elkaar vermengen en op smaak brengen met peper, zout en citroensap. Langoustine bakken evt. stukje zalm erbij.
Grilspies met Amsterdamse ui en Cornichon met geraspte geitenkaas

- 1 Amsterdamse ui
- 4 Kleine cornichons
- 1 Paprika
- 1 Courgette
- Krokante koekjes
- Geitenkaas
Werkwijze
Ingrediënten op maat snijden, ongeveer vierkant. Aan een grilspies rijgen en op de grill leggen. Geitenkaas raspen en deze op het einde erover heen strooien.
TIP: De geitenkaas apart serveren in een leuk bakje.
Blauwschimmelkaas met ananas en Amsterdamse ui

- Pittige blauwschimmelkaas
- 1 El brunoise gesneden ananas p.p
- 1 Amsterdamse ui p.p.
- Gembersiroop
- Gemberkoekje
Werkwijze
Ananas en Amsterdamse ui fijnsnijden, deze met elkaar vermengen en op bord scheppen. Plakje blauwschimmelkaas (0,5 cm dik) apart erbij leggen (evt. 3 min. in de oven verwarmen). Afmaken met een druppeltje gembersiroop en gemberkoekje erbij.
TIP: Serveer hier notenbrood of toast bij.
Groentedips piccalilly-mayonaise

- 4 El piccalilly
- 1 El mayonaise
- 1 El geslagen room
- Groene asperge
- Sesamzaadjes (verschillende kleuren: wit, zwart, wasabi, soja etc.)
- Croutons
Werkwijze
Piccalilly, mayonaise en room met elkaar vermengen. Naar smaak toevoegen: scheutje witte wijn, zout en peper. Groene asperge op maat snijden, op een prikker rijgen en door de sesamzaadjes halen. Serveren met croutons.
TIP: Heerlijk als dipsaus bij chips of kreeft.
Kropsla met dikke Amsterdamse ui

- 1 Kropsla
- 4 Amsterdame uien
- Cress of kervel
- Crème fraîche
- Taugé en zeekraal
- Spaghetti van komkommer
- Granny Smith appel
Werkwijze
Amsterdamse ui grofsnijden. Granny Smith appel in dikke staafjes snijden. Ui en appel vermengen met de kropsla, cress of kervel, taugé en zeekraal. Crème fraîche apart erbij doen, garneren met basilicum cress.
TIP: Serveren bij Pata Negra ham of vis.
Hoorntje van filodeeg met piccalilly-crème en crème fraîche

- 1 Pak filodeeg
- Piccalilly
- Crème fraîche
Werkwijze
Rondjes snijden uit het filodeeg. Filodeeg om een ijzeren vormpje doen, om een hoorntje te vormen. Piccalilly en crème fraîche elk apart in een spuitzak doen. De vormpjes in de oven op 160 ˚C tot ze goudgeel zijn. Laten afkoelen en dan de crème fraîche en piccalilly erin spuiten.
TIP: Serveren in een bak met sesamzaad. Garneren met een mooi blaadje cress of vegetarische kaviaarbolletjes.