• slide-2-d
  • slide-1-d
  • slide-2-d
  • slide-2-d

Demonstraties

Speciaal voor Groothandels organiseren wij demonstraties, waarbij uw klanten kunnen kennismaken met ons uitgebreide assortiment. Zij zullen er zeker van smullen. Aardig om dit te combineren met een aantrekkelijke actie voor uw klanten. Heeft u een groot ander evenement dan is dit bespreekbaar.

Onze oude houten zuurkar, zoals die vroeger door de Amsterdamse straten reed, is een bijzondere, nostalgische attractie voor het oog en voor de mond.

Onze zuurman heeft de heerlijkste delicatessen in zijn kar. Om te beginnen natuurlijk onze 'wereldberoemde' Amsterdamse uien, zure bommen en augurken in alle maten. Leverworst in het zuur. Verder aangevuld met diverse soorten olijven en andere mediterrane specialiteiten. Alles heerlijk, hapklaar met een vorkje

Wij kunnen er natuurlijk ook een haring-kar van maken, met verschillende soorten vis. In overleg met u stellen wij een verrukkelijk assortiment samen. Een ware tractatie, uw klanten zullen hiervan genieten. En het ziet er ook nog heel leuk uit. De oude tijden herleven.

bottom