Asperges a la andre/ Andre Kuhn

Ingrediënten

Amsterdamse uien
augurken
kappertjes
peterselie/kervel
mayonaise (zelfgemaakt)
dyon mosterd
dikke witte asperges
artisjokken
beenham
rosbief
hard gekookte eieren

Werkwijze

Maak een klassieke remoulade saus peterselie/kervel niet n de saus maar later, mag met eigengemaakte mayo kan ook met pot, ik neem Hellmans (geen suiker) voeg veel hardgekookte eieren toe in kleine stukjes (dubbel door de eiersnijer) afhankelijk van de gewenste dikte van de saus, kook de mooie dikke asperges, laat lauw worden, kook de artisjokken gaar, om af te pellen.
serveer de asperges met een beetje kervel/peterselei op een bord met de saus, ham en rosbief plakjes kunnen erbij evenals de artisjokken, heerlijk om te dippen/scheppen.

Dit is een variant op de klassieker asperges met mayo, maar dat is duidelijk.