Wij hebben aardig wat verrassende recepten ontvangen waarvan een aantal nu op onze website staan. Maar het was niet eenvoudig ‘de beste’ te kiezen omdat de inzendingen zo uiteenlopend zijn. Daarom heeft de uitslag langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent.

Bij onze selectie zijn wij uitgegaan van een paar punten: om te beginnen moet het gerecht iets hebben dat we nog niet kennen, verrassend en origineel dus. Het gerecht moet niet te bewerkelijk zijn, je moet niet uren in de keuken hoeven staan. En uiteraard lekker.

Onze keuze is gevallen op het recept van:

Wina van Dijk

Met haar recept ‘tonijnbroodjes’ (lunch- of picknickgerecht) heeft zij het Kesbeke ‘Diner voor 2’ gewonnen, dat haar aangeboden wordt door Sidney Schutte, twee-sterren chef van Librije’s Zusje in Amsterdam. KLIK HIER VOOR HET RECEPT

Van harte gefeliciteerd!


Omdat de keuze zo lastig was hebben wij dit jaar voor het eerst ook een troostprijs toegekend. Die gaat naar:

Ger Steegmans

met zijn recept ‘Luchtige lauwwarme kropsla-kruidensoep met schaafijs van Kesbeke augurken’. Een heel origineel vegetarisch gerecht.
De troostprijs is een tas boordevol met Kesbeke-zuurtjes-lekkerijen.
KLIK HIER VOOR HET RECEPT

bottom